Slagroompatroon.nl

© 2007 - 2018
Slagroompatronen

Bijwerkingen van slagroompatronen

Bijwerkingen ballonnetje

Alleen als je extreem veel slagroompatronen gebruikt is er een vervelende bijwerking. Je loopt dan het risico dat je lichaam een tekort krijgt aan B12. Maar dat is voor zover bekend de enige bijwerking.

Veelvuldig gebruik slagroompatronen

Je kunt dan schade oplopen aan je hersenen als je de klachten negeert. Maar dergelijke klachten ontstaan pas na maanden- of jarenlang zeer intensief gebruik van slagroompatronen.  Er zijn rapportages van mensen die bij veelvuldig gebruik in korte tijd (50-100 ballonnen in één sessie van 3 uur) en bij langduriger stevig gebruik (dagelijks 10-20 ballonnen gedurende tien dagen) neurologische klachten ontwikkelen.

Bij doorsnee recreatief gebruik van lachgas patronen (minder dan 10 ballonnen en maandelijks of minder frequent), hoef je je geen zorgen te maken over je gezondheid..

    Verslaving

    Er is geen sprake van een lichamelijke afhankelijkheid. Dat wil zeggen dat je lichaam niet steeds weer N2O nodig heeft. Geestelijk ligt dat anders. Gebruikers willen de gewenste effecten en kunnen daardoor geneigd zijn vaker te gaan gebruiken. De werkingsduur is kort, dus men kan soms geneigd zijn meer op een avond te nemen dan men van plan was. 

    Bijwerkingen ballonnetje