Slagroompatroon.nl

© 2007 - 2018
Slagroompatronen

Slagroompatronen, hoe gebruik je ze

N2O crackers

Het gebruik van slagroompatronen is relatief eenvoudig. Nadat je slagroompatronen hebt gekocht, haal je een patroon uit de doos.

Cracker of slagroomspuit

Wat je nodig hebt is een N2O cracker of een slagroomapparaat. Vervolgens stop je de volle patroon in het apparaat of in de cracker.

N2O cracker

Als je een cracker gebruikt dan schuif je een ballon over het uiteinde van de cracker. Nu draai je de cracker een kwart slag en vervolgens een kwart slag terug. Het gas zal uit de slagroompatroon ontsnappen en in je ballon lopen. Pak de ballon voorzichtig van de cracker en zorg dat het gas niet ontsnapt. Nu kan je het gas uit de ballon inhaleren door rustig in- en uit de ballon te ademen.

Slagroomapparaat

Als je een slagroomspuit of slagroomapparaat gebruikt, dan ga je iets anders te werk. Je doet de slagroompatroon in de patroonhouder en je draait de houder aan tot het gas ontsnapt. Eventueel herhaal je dit als je een tweede patroon in de fles wilt gebruiken.

Als het gas in het slagroomapparaat zit plaats je over de spuitmond van het apparaat je ballon en druk je op de handle zodat het gas in de ballon loopt. Hou je ballon goed vast, anders vliegt hij zo van de spuitmond af. Je kunt nu het gas inhaleren.

Bewaar je slagroompatronen altijd op een veilige plek, buiten het bereik van kinderen en huisdieren. slagroompatronen dien je koel- en droog te bewaren. 

N2O crackers