Slagroompatroon.nl

© 2007 - 2018
Slagroompatronen

Slagroompatronen tijdens de feestdagen


Traditiegetrouw wordt er tijdens de feestdagen veel slagroom gegeten. En daar zijn de ballon gebruikers straks de dupe van.

Want al die gulzige slagroom eters plunderen werkelijk de schappen als het gaat om slagroompatronen. Want je wist het misschien niet, maar je kunt met lachgas patronen ook slagroom maken in een slagroomapparaat.

Extra voorraden

Nou, daar gaat dan mijn feestje horen we je denken. En inderdaad, als je niet oppast dan ben je straks flink de Sjaak. Het is straks de keuze: of misgrijpen, of van ellende naar kleine webshops die de hoofdprijs rekenen voor een doosje slagroompatronen.
Gelukkig is de redding nabij en kunnen wij je tot aan de feestdagen gewoon helpen aan goedkope slagroompatronen. Voor 16:00 besteld is morgen in huis en boven de 80 eurie vergeten we ook gewoon nog verzendkosten te rekenen.

Tip van de N2O eindbaas

Onze eindbaas, N2O specialist en afgestuurd op balonnelogie, geeft je wel de tip mee om dit bericht NIET te delen met je matties, want voor je het weet loopt straks heel Nederland en België hier haar slagroompatronen te kopen. En dan zitten wij weer met een stockprobleem, want we hebben er zat, maar twee hele landen voorzien is zelfs voor de slagroomkoning een beetje te gek.

Bestellen voor de feestdagen doe je HIER.

Have any Question or Comment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *